Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST, MAJSTORE

Evo koliko je Filip Zubčić zaradio pobjedom, svota je poprilična

Filip Zubčić
Goran Stanzl/Pixsell
05.12.2020.
u 22:43

- Zadnja godina i zadnja sezona su bile najbolje u mojem životu i nadao sam se da ću se zadržati na ovoj razini. Nevjerojatan je osjećaj - rekao je Zubčić

Četvrti put u svojoj skijaškoj karijeri Filip Zubčić popeo se na postolje, a drugi put je došao do pobjede, ispred svojeg prijatelja i rivala, Slovenca Žana Kranjeca. Dogodilo se to danas u Santa Caterini u drugom veleslalomu sezone.

U prvoj vožnji Zubčić je odskijao vrlo dobro s nešto slabijim nastupom u sredini. Završio je na šestom mjestu sa 69 stotinki zaostatka za Kranjecom, da bi u drugoj vožnji odskijao maestralno, agresivno, direktno i bez pardona, baš onako kako od Filipa i priželjkujemo. Kada je ušao u cilj i glasno viknuo "da, da, da", vidjelo se da je bio svjestan kakvu je vožnju odskijao. Ušao je u cilj sa sekundom i 15 stotinki prednosti ispred do tada vodećeg Adama Zampe.

Pokušavali su ga redom skinuti Ford, Meillard, Pinturault, Odermatt i Kranjec, a nitko osim Slovenca nije uspio prići ni blizu unatoč prednostima iz prve vožnje. Kranjec je za Zubom zaostao 12 stotinki, a Švicarac Marco Odermatt 30.

- Zadnja godina i zadnja sezona su bile najbolje u mojem životu i nadao sam se da ću se zadržati na ovoj razini. Nevjerojatan je osjećaj - rekao je Zubčić nakon trijumfa i dodao:

- Moj cilj je uvijek biti na vrhu i uvijek skijati kako sam skijao danas.

A ovom pobjedom Zubčić je zaradio i popriličan iznos, 40 tisuća franaka ili oko 280 tisuća kuna. U prošloj je sezoni ukupno zaradio oko 750 tisuća kuna i lijepo je vidjeti da mu se sav naporan rad sada vraća.

Ključne riječi

Komentara 41

HR
hrvat123
23:11 05.12.2020.

a jeste jadni, stalno brojite tudji novac

Avatar Galo_Mirkić_Zlostavljač
Galo_Mirkić_Zlostavljač
00:16 06.12.2020.

Bravo Filipe! Čestitam. Zar je vasa briga koliko je taj mladić zaradio? Zbilja jadno!

Avatar rubinet
rubinet
23:24 05.12.2020.

Njegova osobna stvar,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije